Centre CEPAFE

El nostre centre compta amb un projecte que promou l'esport, l'activitat física i la salut, reconegut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Es basa a formar hàbits saludables i educació en valors relacionats amb el benestar de l'alumnat, i contempla diferents actuacions per a aconseguir els objectius que es proposen.

Jocs esportius de la Comunitat Valenciana

Col·laborem amb diferents federacions i entitats per a fomentar l'esport: lliga de Colpbol, de natació, atletisme...

Programa esport a l'escola

És un programa de la Generalitat que es desenvolupa, per part de les federacions esportives, en els centres CEPAFE en 5é i 6é d'educació primària i en 1r i 2n d'ESO, en algunes modalitats esportives.

Esport a l'escola +1h EF

És un nou projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, que té com a objectiu l'incrementar la càrrega horària destinada a l'àrea d'educació física en educació primària i fomentar la pràctica de l'activitat física i de l'esport en els centres educatius CEPAFE.

Aula ciclista

És un projecte d'innovació educativa que té com a objectiu fomentar la pràctica de l'activitat física i el coneixement i divulgació del ciclisme en l'àmbit escolar, fomentar l'ús de la bicicleta com a model de mobilitat sostenible i formar en hàbits saludables i educació en valors.