Objectius Erasmus+

  • Millorar el nivell d'aptituds i competències bàsiques del nostre alumnat.
  • Augmentar la qualitat i l'excel·lència de l'educació secundària.
  • Millorar l'ensenyament i l'aprenentatge de les llengües i promoure l'àmplia diversitat lingüística de la Unió Europea i la sensibilització intercultural.
  • Promoure l'aparició i la conscienciació d'un espai europeu d'aprenentatge permanent.
  • Potenciar la dimensió internacional de l'educació i la formació.

Erasmus+

En el nostre centre tens l'oportunitat de realitzar les teues pràctiques del Cicle Formatiu en Gestió Administrativa de Grau Mitjà dins del Programa Europeu d'Educació Erasmus+.

Portem des de l'any 2015 amb aquest programa per a mobilitats d'alumnat i mobilitats de professorat. L'alumnat ha realitzat pràctiques en empreses de diferents ciutats europees com Itàlia, França, Portugal i Finlàndia.

La nostra experiència amb la gestió d'aquestes mobilitats ha sigut molt enriquidora i innovadora, avalant-nos professional i acadèmicament.

En totes les mobilitats l'alumnat i la comunitat educativa han aprés molt d'aquests intercanvis de coneixements i de vivències a Europa. Totes han sigut exitoses. Ens han ajudat a expandir la nostra formació i adquirir mètodes nous de treball.

Erasmus+ ha suposat un abans i un després en la internacionalització del nostre centre. Hem aconseguit oferir al nostre alumnat i professorat noves oportunitats de formació per a l'Europa del futur.

Curs 2023/2024

Abril 2024
Aquest curs les mobilitats d'Erasmus+ s'estan realitzant a Torí (Itàlia). Quique i Chaymae, estudiants de cicles formatius, estan fent les seues pràctiques en el departament d'administració i en la secretaria de l'Institut d'Instrucció Superior Copernico Luxemburg, soci d'acolliment del nostre centre. Tres professores van realitzar un període d'observació en el mateix institut coincidint amb l'alumnat la primera setmana de la seua estada.
Amb les mobilitats educatives es promou la cooperació, la qualitat, la inclusió i l'equitat en l'àmbit de la formació i l'educació.

Curs 2022/2023

PROJECTE ERASMUS+ 

“INNOVACIÓ, FORMACIÓ I ACREDITACIÓ.”

MarÇ 2023

Les mobilitats Erasmus+ es van realitzar a Lisboa (Portugal). Silvia, Isaac i David, alumnat de cicles, van fer les seues pràctiques en el departament de Recursos Humans d'El Corte Inglés de Lisboa i en el departament d'Administració de l'empresa Multitempo by Job&Talent. Durant la primera setmana de la seua estada van estar acompanyats de tres professores del nostre centre, que van realitzar un període d'observació en la Escola Profissional Almirall Reis, que va actuar com a soci d'acolliment.

Febrer 2023

Alumnat i professorat de la Escola Profissional Almirall Reis, de Lisboa (Portugal) van visitar per primera vegada el nostre centre educatiu. Iniciem així la nostra relació amb ells com a socis d'acolliment, facilitant-los la realització de les pràctiques formatives en quatre empreses del nostre entorn. Durant la seua estada organitzem amb ells activitats educatives i d'oci per a crear vincles que esperem es mantinguen en el temps.

Novembre 2022

El nostre centre va acollir a quatre professors i a quatre alumnes del Lycèe Profesionnel Jean Capelle de Bergerac (França). Durant un mes les alumnes van realitzar les pràctiques d'Administració en diferents empreses de Mislata i València.

 

 

Març 2022

Aquest curs tres alumnes i tres professores del cicle formatiu han participat en un projecte Erasmus+. Les alumnes han realitzat les pràctiques de Gestió Administrativa en empreses de Barcelos (Portugal) durant 92 dies.

El nostre centre considera necessaris aquests projectes per a proveir una educació de qualitat, millorant les competències metodològiques, lingüístiques, digitals i personals.

Cursos anteriors

PROjECTe ERASMUS+ DE CICLeS FORMATIus K102: “NOVES OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I TREBALL A EUROPA"  

Abril 2019

Un any més, alumnes i professores del cicle han participat en un projecte Erasmus+. Gràcies a aquest  projecte, dos alumnes van realitzar les  pràctiques d'administratiu en Bergerac (França) durant tres mesos.

Aquestes mobilitats els permeten tindre un primer contacte amb la realitat professional i els dóna un valor afegit al seu currículum. És una oportunitat única de viure una experiència inoblidable que els marcarà durant tota la seua vida.

Març de 2018

Els alumnes seleccionats en aquesta convocatòria van realitzar les seues pràctiques formatives en empreses de Bergerac (França). Van estar acompanyats durant la primera setmana per les professores, que van realitzar un període d'observació en el Lycèe Profesionnel Jean Capelle, que va actuar com a soci d'acolliment.

PROJECTE ERASMUS+: “MILLORA DE L'OCUPABILITAT I FORMACIÓ DELS REFUGIATS" ”.

Octubre de 2018

La setmana del 25 al 30 de setembre dues professores de cicles, juntament amb el director pedagògic, van realitzar una mobilitat per a personal a Sicília (Itàlia). La seua  finalitat  era dur a terme un període d'observació en institucions que treballen amb refugiats i immigrants per a  facilitar la seua integració social i laboral. Les institucions visitades van ser:

  • Istituto Superiore Elio Vittorini de Lentini.
  • SPRAR-IDRIA de Francofonte.
  • CPIA “ Alberto Manzi” a Siracusa.

PROJECTE ERASMUS+ KA102: “MILLORA DE L'OCUPACIÓ I FORMACIÓ DELS ESTUDIANTS"

Convocatòria 2016

Els nostres alumnes del cicle, la majoria d'ells procedents d'altres països, van aconseguir la seua inserció laboral després de la realització del període de pràctiques.

PROJECTE ERASMUS+ KA102: “CONSTRUINT UN PONT CAP A EUROPA

Convocatòria 2015

Gràcies al nostre primer projecte Erasmus+ “Construint un Pont cap a Europa”, quatre alumnes van tindre l'oportunitat de realitzar les seues pràctiques administratives.  Van estar tres mesos a la ciutat de Turín (Itàlia).