Erasmus+

En el nostre centre tens l'oportunitat de realitzar les teues pràctiques del Cicle Formatiu en Gestió Administrativa de Grau Mitjà dins del Programa Europeu d'Educació Erasmus+.

Portem des de l'any 2015 amb aquest programa per a mobilitats d'alumnat i mobilitats de professorat. L'alumnat ha realitzat pràctiques en empreses de diferents ciutats europees com Itàlia, França, Portugal i Finlàndia.

La nostra experiència amb la gestió d'aquestes mobilitats ha sigut molt enriquidora i innovadora, avalant-nos professional i acadèmicament.

En totes les mobilitats l'alumnat i la comunitat educativa han aprés molt d'aquests intercanvis de coneixements i de vivències a Europa. Totes han sigut exitoses. Ens han ajudat a expandir la nostra formació i adquirir mètodes nous de treball.

Erasmus+ ha suposat un abans i un després en la internacionalització del nostre centre. Hem aconseguit oferir al nostre alumnat i professorat noves oportunitats de formació per a l'Europa del futur.

Xarxa FP Mislata

El nostre centre forma part de la Xarxa FP de Mislata. Gràcies a això els nostres alumnes gaudeixen de beques de mobilitat del projecte Erasmus+ de l'Ajuntament de Mislata.

Aquestes pràctiques permeten als estudiants millorar la seua competència lingüística, tindre un primer contacte amb la realitat professional, millorar el seu currículum i incrementar les seues possibilitats d'accedir al mercat  laboral.

Mai cal oblidar-nos de l'àmbit personal. Aquesta experiència els ha permés conéixer altres cultures, altres costums i el que és molt important fer noves amistats.

Els estudiants han realitzat durant tres mesos el mòdul de FCT en empreses de Roma (Itàlia), Lisboa (Portugal) i Rovaniemi (Finlàndia).

PROjECTe ERASMUS+ DE CICLeS FORMATIus K102: “NOVES OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I TREBALL A EUROPA"  

Abril 2019

Un any més, alumnes i professores del cicle han participat en un projecte Erasmus+. Gràcies a aquest  projecte, dos alumnes van realitzar les  pràctiques d'administratiu en Bergerac (França) durant tres mesos.

Aquestes mobilitats els permeten tindre un primer contacte amb la realitat professional i els dóna un valor afegit al seu currículum. És una oportunitat única de viure una experiència inoblidable que els marcarà durant tota la seua vida.

Març de 2018

Els alumnes seleccionats en aquesta convocatòria van realitzar les seues pràctiques formatives en empreses de Bergerac (França). Van estar acompanyats durant la primera setmana per les professores, que van realitzar un període d'observació en el Lycèe Profesionnel Jean Capelle, que va actuar com a soci d'acolliment.

PROJECTE ERASMUS+: “MILLORA DE L'OCUPABILITAT I FORMACIÓ DELS REFUGIATS" ”.

Octubre de 2018

La setmana del 25 al 30 de setembre dues professores de cicles, juntament amb el director pedagògic, van realitzar una mobilitat per a personal a Sicília (Itàlia). La seua  finalitat  era dur a terme un període d'observació en institucions que treballen amb refugiats i immigrants per a  facilitar la seua integració social i laboral. Les institucions visitades van ser:

  • Istituto Superiore Elio Vittorini de Lentini.
  • SPRAR-IDRIA de Francofonte.
  • CPIA “ Alberto Manzi” a Siracusa.

PROJECTE ERASMUS+ KA102: “MILLORA DE L'OCUPACIÓ I FORMACIÓ DELS ESTUDIANTS"

Convocatòria 2016

Els nostres alumnes del cicle, la majoria d'ells procedents d'altres països, van aconseguir la seua inserció laboral després de la realització del període de pràctiques.

PROJECTE ERASMUS+ KA102: “CONSTRUINT UN PONT CAP A EUROPA

Convocatòria 2015

Gràcies al nostre primer projecte Erasmus+ “Construyendo un Pont cap a Europa”, quatre alumnes van tindre l'oportunitat de realitzar les seues pràctiques administratives.  Van estar tres mesos a la ciutat de Torí (Itàlia).