En el nostre centre tens l’oportunitat de realitzar les teues pràctiques del cicle formatiu Gestió Administrativa de Grau Mitjà dins del Programa Europeu d’Educació Erasmus+.

Des de l’any 2015 participem amb aquest programa per a mobilitats d’alumnat i mobilitats de professorat. Gràcies a aquestes beques l’alumnat ha realitzat pràctiques en empreses de diferents cuitats europees com Itàlia, França, Portugal i Finlàndia.

La nostra experiència amb la gestió d’aquestes mobilitats ha estat molt enriquidora i innovadora i per tant ens avala professional i acadèmicament.

En totes les mobilitats l’alumnat i la comunitat educativa han aprés  molt d’aquests  intercanvis de coneixements i  de vivències en Europa. Totes han estat exitoses. Ens han ajudat a expandir la nostra formació i adquirir nous mètodes de treball.

Tenim uns socis en aquests països amb els que mantenim una bona relació, la qual cosa és garantia d’aquests bons resultats.

Erasmus+ ha suposat un abans i un després en la internacionalització del nostre centre. Hem aconseguit oferir al nostre alumnat i professorat noves oportunitats de formació per a l’Europa del futur.

 

PROJECTES ERASMUS+ XARXA FP MISLATA

El nostre centre forma part de la Xarxa FP de Mislata. Els nostres alumnes gaudeixen  de beques de mobilitat del projecte Erasmus+ de l’Ajuntament de Mislata.

Aquestes pràctiques permeten els estudiants millorar la seua competència lingüística, tenir un primer contacte amb la realitat professional, millorar el seu currículum i incrementar les seues possibilitats d’accedir al mercat  laboral.

Mai hem d’oblidar-nos de l’àmbit personal. Aquesta experiència els ha permès conèixer altres cultures, altres costums i el més important fer noves amistats.

Els estudiants han realitzat durant tres mesos el mòdul d’FCT en empreses de Roma (Itàlia), Lisboa (Portugal) i Rovaniemi (Finlàndia).

 

PROJECTE ERASMUS+ DE CICLES FORMATIUS K102: “NUEVAS OPORTUNIDADES DE FORMACIÓN Y TRABAJO EN EUROPA” 

Abril 2019

Un any més, alumnes i professorat del cicle han participat en un projecte Erasmus +.

Gràcies a aquest  projecte, dos alumnes Alejandro Alarcón i George Tobosaru, van realitzar les  pràctiques d’administratiu en Bergerac (França), durant tres mesos.

Aquestes mobilitats els permeten tindre un primer contacte amb la realitat professional i els dona un valor afegit al seu currículum.

És una oportunitat única de viure una experiència inoblidable que els marcarà durant tota la seua vida.

Les  professores Ángela Martínez, Mª Cruz Galiana i Elena López  van realitzar una mobilitat Erasmus + durant una setmana en la mateixa ciutat.

Març de 2018

Els alumnes seleccionats en aquesta convocatòria van ser  Marta Gonzálvez Moreno i Mihail Stratulat.

Van realitzar les  seues pràctiques formatives en empreses de Bergerac (França). Van estar acompanyats  durant la primera setmana per les professores, Sara Segura, Elena López i Ángela Martínez. Aquestes van realitzar un període d’observació en el Lycèe Profesionnel Jean Capelle, que va actuar com a soci d’acollida.

PROJECTE ERASMUS+: “MEJORA DE LA EMPLEABILIDAD Y FORMACIÓN DE LOS REFUGIADOS”.

Octubre de 2018

La setmana del 25 al 30 de setembre dos professores del cicle, Sara Segura i Carmen Sapena, junt amb el director pedagògic, Miquel Ruíz, van realitzar una mobilitat per a personal a Sicília (Itàlia). La seua  finalitat  era fer un període d’observació en institucions que treballen amb  refugiats i immigrants per a  facilitar la seua integració social i laboral. Les institucions visitades van ser:

  • Istituto Superiore Elio Vittorini de Lentini.
  • SPRAR-IDRIA de Francofonte.
  • CPIA “ Alberto Manzi” a Siracusa.

PROJECTE ERASMUS+ DE CICLES FORMATIUS KA102: “MEJORA DE LA EMPLEABILIDAD Y FORMACIÓN DE LOS ESTUDIANTES”.

Convocatòria 2016

Els nostres alumnes del cicle, la majoria d’ells procedents d’altres països, van aconseguir la seua inserció laboral després de la realització del període de pràctiques en empreses d’Europa.

PROJECTE ERASMUS+ DE CICLES FORMATIUS KA102: “CONSTRUYENDO UN PUENTE HACIA EUROPA”

Convocatòria 2015

Gràcies al nostre primer projecte Erasmus+ “Construyendo un Puente hacia Europa”, quatre alumnes van tindre l’oportunitat de realitzar les seues pràctiques administratives.  Van estar  tres mesos en la ciutat de Torí (Itàlia).


Projecte COMENIUS

(any 2013-2015)

HTTP://COMENIUSUSAKMISLATA.HOL.ES/