la nostra escola

Oferim una jornada intensiva de matins on podràs fomentar les teues habilitats i aconseguir els objectius que et permeten obtindre el Graduat en Ensenyament Obligatori.

centre promotor de l'activitat física

Com a Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i l'Esport reconegut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l'escola participa en diversos programes esportius com la lliga escolar de Colpbol, el programa "pilota a l´escola" o el programa esport a l'escola, entre altres.

Entenem l'educació física com una eina imprescindible per a la formació integral del nostre alumnat, per la qual cosa fomentem els valors de l'esport en el dia a dia.

aula tauletes digitals

Impulsem la innovació educativa i el treball col·laboratiu gràcies a la nostra aula de tauletes digitals, amb les quals realitzem diferents projectes multidisciplinaris i inclusius.

A més, desenvolupem les diferents habilitats necessàries per al futur laboral dels nostres alumnes mitjançant l'ús de diferents tecnologies a l'aula.

departament d'orientació

Oferim un servei d'orientació, tant al nostre alumnat com a les famílies, inclòs en els serveis del centre.

Making friends

Aprendre a valorar la nostra cultura i les d'altres països ens aporta una visió global del món en el qual vivim. Gràcies a l'ONG "The green Lion" el nostre alumnat ha pogut conéixer com és l'educació, els costums, la naturalesa, el sistema sanitari, etc. d'altres zones del món.

Gràcies a la col·laboració amb el Bioparc de València hem ajudat al fet que l'electricitat arribe a aquest col·legi de Kenya.

projectes Erasmus+

Amb l'objectiu de millorar l'educació dels nostres alumnes i alumnes, realitzem projectes en els quals fomenten el seu esperit solidari, tant en el seu entorn immediat com a nivell europeu.

Amb les mobilitats a Itàlia i Portugal el nostre alumnat ha pogut conéixer altres cultures i millorar les seues competències socials, lingüístiques i digitals.

APS

Els projectes d'Aprenentatge-servei es basen a realitzar un servei a la comunitat. Els alumnes desenvolupen diferents valors, coneixements, habilitats i actituds fonamentals.  El Projecte ApS del centre permet al nostre alumnat aprendre amb els majors de la Residència Arniches i els residents del CAR de Mislata. Treballant junts fem del nostre entorn, i del nostre barri de la Creu, un lloc més humà on tots sumem i ningú es queda arrere.

ODS

Els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) són un conjunt d'objectius universals, que reconeix la interconnexió i la corresponsabilitat de tots (govern, societat civil, entitats privades i persones) en l'avanç i la prosperitat de la humanitat.  

És per això que el Col·legi Santa Cruz considera necessari donar impuls i sustentar aquesta agenda 2030. Els seus 17 Objectius estan molt presents en totes les assignatures i activitats extracurriculars que es realitzen al llarg del curs. En aquest vídeo teniu una mostra d'això.