Del dilluns 27  al divendres 31 de maig  de 2024, un grup de 8 alumnes de secundària (5 xiques i 3 xics) gràcies als projectes europeus Erasmus+, cofinançats per la Unió Europea, acompanyats del professor Paco Faus, estigueren de mobilitat a la localitat de Zemianska Olça a Eslovàquia, acollits per l’alumnat de l’escola Základná škola.

Els nostres companys i companyes d’acollida ens varen preparar un programa molt complet, amb activitats relacionades amb l’Aprenentatge Servei, amb la inclusió escolar, activitats per a desenvolupar la competència digital i la sostenibilitat mediambiental. A més d’activitats escolars i didàctiques, també en tinguérem altres de culturals.

Com ja sabem que una imatge val més que mil paraules, ací vos deixem un recull de fotos amb els millors moments viscuts i que mai oblidarem.

 

Mobility of ESO students to Základná škola

From Monday 27th to Friday 31st May 2024, a group of 8 secondary school students (5 girls and 3 boys) thanks to the European projects Erasmus+, co-financed by the European Union, accompanied by the teacher Paco Faus, were on mobility in the town of Zemianska Olça in Slovakia, hosted by the students of the school Základná škola.

Our host colleagues prepared a very complete programme for us, with activities related to Service Learning, school inclusion, activities to develop digital competence and environmental sustainability. In addition to school and didactic activities, we also had other cultural activities.

As we know that a picture is worth a thousand words, here we leave you a compilation of photos with the best moments we lived and that we will never forget.

 

Related posts