El nostre col·legi va ser l’epicentre d’una emocionant celebració el passat 19 de desembre, en presentar el nou mural creat pels estudiants de 4t, 5é i 6é de primària, en col·laboració amb l’equip artístic de “Zoo Il·lustrat”.

Aquest colorit mural, que porta per títol “Junts, fem camí”, embellirà les instal·lacions de l’edifici d’infantil i primària.
L’acte inaugural va ser una trobada especial en el qual van estar presents els alumnes i alumnes, el professorat i els representants de les organitzacions col·laboradores amb l’escola, com el Centre d’Acolliment de Refugiats i Save the Children. A més, comptem amb la presència dels dissenyadors @RikardGozalvez @carlesubeefe i @HelgaAmbak , els qui van aportar la seua visió i creativitat al procés de disseny del mural.

Aquesta iniciativa representa un pas significatiu cap a la integració artística i social, destacant la importància de l’art com un mitjà per a promoure la unió i el compromís en la societat.
Continuarem treballant junts en futurs projectes.

Us deixem el podcast de l’entrevista ACÍ.

Related posts