Els alumnes de primer d’ESO han visitat el centre d’educació ambiental de Comunitat Valenciana. Només arribar, férem un recorregut per la Marjal dels Moros, un enclavament de gran valor ambiental, patrimonial i estratègic que es localitza en els termes municipals de Sagunt i Puçol. L’espai forma part de la Xarxa Natura 2000 des del 31 d’octubre de 1995, quan es va designar com a Zona d’Especial Protecció per als Ocells (ZEPA).

També participaren en un taller anomenat ANEM A COMPRAR AL MERCAT. Activitat d’adquisició d’aliments que mostra la gran quantitat de residus que es generen a les nostres cases i la possibilitat de com comprar millor. La segona activitat fou una GIMCANA. Treballant en grup, realitzaren diverses activitats encadenades i utilitzaren diferents recursos del CEACV (la cuina tradicional, l’hort, el pati de les energies, etc.)

I per últim, visitarem L’HORT ECOLÒGIC DEL CEACV, on es trobaren més de 40 espècies de plantes comestibles i arbres fruiters.

Related posts