Un altre any, la Universitat Politècnica de València (UPV) organitza CiènciaLab, un nou camí per a acostar-nos a la ciència. Per això, el nostre alumnat de 3r de l’ESO ha gaudit d’un matí al campus de Vera recorrent els seus espais i realitzant dos tallers: un relacionat amb els telèfons intel·ligents i el segon vinculat a la intel·ligència artificial, programació i robòtica. En el primer taller han pogut experimentar amb programari universitari com els nostres mòbils poden servir per a realitzar determinats experiments de temperatura, velocitat, so i llum. En el segon taller han programat un robot que han pogut manejar des del seu propi mòbil.
A més d’aprendre experimentant, els alumnes i alumnes han experimentat per un dia la vida universitària i… S’han quedat amb ganes de més!

Related posts