Font: https://www.ucev.coop/noticias/1659

Vora 450 xiquetes i xiquets d’escoles cooperatives han repassat el repertori del seu disc ‘Volem’ junt amb el músic de l’Alcúdia

El Teratre Auditori TAMA d’Aldaia s’ha omplert aquest dimarts de la música de Dani Miquel i les veus de vora 450 xiquets i xiquetes, integrants del CooperaCor de la UCEV, els quals han cantant junt amb el músic de l’Alcúdia el repertori del seu últim llibre-disc ‘Volem’.

Cançons com Volem saber-ho tot, Volem volar, El Guirigall, Venim d’ací, venim d’allà o Volem la Pau han format part del programa de la V trobada de Corals de la UCEV, convertida en una jornada de convivència molt especial tant per a la xicalla com per als mestres de música de les escoles participants: El Drac, Escuela 2, La Masia, Sorolla, Les Carolines, La Gavina, Juan Comenius i Mestres de la Creu.

“Per nosaltres ha estat increïble”, ha reconegut en acabar el concert Dani Miquel, acompanyat dels seus músics. Per la seua banda, el president de la UCEV, Miquel Ruiz, ha agraït aquesta col·laboració i el treball fet tant pels mestres de música com pels xiquets i xiquetes que ho ha fet possible. I fent referència al títol del disc, ha afirmat: “Nosaltres ho volem tot. Volem que a les nostres escoles es continue cantant, ballant i fent cooperativa, per a fer l’escola que volem”.

Related posts