Comencem un nou projecte Erasmus+ amb l’alumnat d’ESO del nostre col·legi. Este diumenge 22 d’octubre enlairem destí a Lisboa, on passarem tota la setmana gaudint amb les activitats que ens han preparat els companys i companyes del col·legi d’acollida: Escola Secundària Manuel Cargalerio. Es situa en la localitat d’Amora pertanyent a Seixal, situada enfront de la capital portuguesa, just en la riba sud de la badia del Riu Tajo.

El nom triat per al projecte és “Solidarity Through Volunteering in Europe” (Solidaritat a través del voluntariat a Europa). En el projecte també participa un altre col·legi d’Eslovàquia “Základná škola, Školská ul. č.757/10, 946 14 Zemianska Olča”. En cada mobilitat ens desplacem 8 alumnes de cada país. Durant el mes d’abril acollirem ací a Mislata als alumnes de Portugal i Eslovàquia. Durant el mes de Maig visitarem el col·legi eslovac.

Ens hem plantejat uns objectius per a aconseguir amb estes mobilitats entre els quals destaquen: la metodologia basada en l’Aprenentatge Servei (APS), consolidar la inclusió i l’equitat, millorar la competència lingüística en anglés, conéixer altres models de gestió i organització escolar, continuar amb la transició digital i finalment, volem potenciar la sostenibilitat mediambiental en les nostres pràctiques educatives. Tot això ho projectem dins del nostre Pla Erasmus tal com presentem davant l’Agència Nacional responsable dels projectes Erasmus +, el SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) que es subvencionen amb els fons de la Unió Europea.

Esteu atents i atentes a les nostres xarxes socials, des d’on us anirem informat durant esta setmana i penjant fotos de les activitats que realitzem.

Una salutació, L’Equip Erasmus+

 

Related posts