En el transcurs de l’acte de commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades organitzat pel Centre d’Acollida a Refugiats (CAR) de Mislata, l’escola ha rebut un reconeixement com a entitat impulsora de l’Aprenentatge Servei per part de la REDApS, la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei.

El lliurament del reconeixement va córrer a càrrec de Javier Torregrosa, President de la REDApS. Aquest lliurament es va produir durant la taula redona sobre “COMUNITAT” que organitzava el CAR i que va comptar amb la participació de la pròpia escola i representants de diferents entitats socials de l’entorn de l’escola.

Algunes d’elles han estat entitats socials col·laboradores en diferents projectes d’Aprenentatge Servei que l’escola ha desenvolupat durant els darrers anys. Per aquest motiu es va voler que el reconeixement a l’escola fóra compartit amb totes aquestes entitats socials que, dia a dia, fan comunitat al barri de la Creu de Mislata. També amb projectes d’Aprenentatge Servei.

Related posts