L´alumnat de Secundària del col·legi Santa Cruz de Mislata ha culminat el projecte Erasmus + “Your Voice for tomorrow´s Europe” amb la mobilitat a la ciutat turca de Çesme en la setmana del 22 al 26 de maig.

L’objectiu d’aquest projecte ha sigut afavorir la participació de l’alumnat en diferents institucions polítiques públiques que contribuisquen a la defensa dels drets de la joventut. Es busca donar veu a la joventut, que puguen participar en òrgans de decisió a nivell local i europeu i d’aquesta manera contribuir a construir una Europa més justa i solidària per a totes i tots.

L’experiència ha sigut molt enriquidora. L’alumnat ha pogut conviure amb alumnes de diferents països, com els amfitrions turcs, així com alumnat de Polònia i Bulgària, que també formaven part del projecte.

Related posts