El passat 8 de març vam commemorar a l´escola el Dia Internacional de la Dona. Vam pensar que organitzar un acte comunitari era la millor manera de sumar veus perquè les reivindicacions del 8M sonaren més fortes.

És per això que amb la participació activa de l’alumnat de l’ESO vam reunir en un acte unitari diferents entitats socials del barri de la Creu de Mislata, com ara el Centre d’Acollida a Refugiats (CAR), el Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents “Arniches”, l’ONG Save the Children (entitat col·laboradora del projecte educatiu de l’escola), la Fundació “Tocan a mi puerta” (vinculada a la Parròquia de Sant Miquel de Soternes) i també una representació del col·legi Pureza de María-Cid.

Gràcies a aquesta participació tan diversa, vam poder donar veu a dones representants de tots aquests col·lectius i entitats: dones de diferents condicions, edats i orígens, totes elles unides pels missatges que van compartir en defensa dels drets i les llibertats de totes les dones.

Per tot això, el 8M de 2023 el barri de la Creu ha estat més comunitari, intercultural i feminista que mai.

I també per això, continuarem fent comunitat des de l’escola.

Related posts