L’alumnat de música de 3r d’ESO ha realitzat un projecte STEAM a l’aula. En concret s’ha implementat un circuit integrat a dintre d’un carrilló per tal de fer una hibridació.

Aquesta hibridació ens permet gravar una melodia (a partir d’un micròfon que hem emplaçat a dintre del carrilló) i reproduir-la de manera normal o cíclica (Loop). A més se li ha afegit un potenciòmetre per tal de variar l’alçada tonal de la gravació (pitch) i dos connectors de àudio (un d’entrada i un de sortida) per connectar un micròfon exterior i captar altres sons o per conectar l’aparell a un altaveu o uns auriculars.

Push button, diode, resistència, switch, alimentador, polímetre… són elements clau dintre d’aquest marc tecnològic de la música que ara estem aprenent a utilitzar realitzant tota mena de projectes ABP i/o Steam.

Related posts