El passat dimarts 4 d’octubre de 2022, l’alumat del nostre Institut de Secundària, acudirem al Centre Cultural “Carmen Alborch” per gaudir d’una representació teatral, que ens oferiren des de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Mislata. Aquesta activitat s’emmarca dins de les activitats que s’organitzen amb motiu del mes del valencià, que tots els anys giren al voltant del dia gran del valencians i valencianes, el 9 d’Octubre. 

La companyia de Teatre “Subit”, va ser la responsable de divertir-nos amb el seu teatre d’improvisació per a l’alumnat de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i professorat que acudirem a la seua representació. La participació directa de l’alumnat en la representació va contribuir a que l’activitat fora un èxit. L’obra la varen fer entre els actors i l’alumnat que mitjançant missatges, que vàrem escriure abans de començar l’obra, ajudarem als actors a interpretar els nostre desitjos, per això aquesta obra és diferent cada vegada que s’interpreta. 

Les ocurrències dels actors i la participació de l’alumnat dalt de l’escenari varen ser el punt d’inflexió que va fer-nos gaudir i riure sense parar des del primer moment fins a l’acabament. 

Departament de Valencià, Santa Cruz, Mislata

Related posts