Ahir, dijous 2 de juny, l’alumnat de 3r i 4rt de primària va gaudir de les finals d’atletisme d’aquest curs. Han sigut 5 jornades, al llarg del curs, en les pistes d’atletisme de Poliesportiu de Mislata, a les quals els nostres alumnes, de la mà del club d’Atletisme “Fent Camí” de Mislata, han aprés tots els trets bàsics d’aquest esport. Anteriorment, el passat 12 de maig, van tindre lloc les Mini olimpíades, on els alumnes van participar en 4 proves diferents, com son: Salt de longitud, llançament de pes, 60 metres lliures i 50 metres tanques. D’aquesta Mini olimpíada han eixit els nostres finalistes, els quals tingueren ahir una participació molt destacada en les finals, emportant-se una bona quantitat de medalles.

Agrair aquestes jornades tan formadores i divertides per als nostres alumnes al club d’Atletisme “Fent camí” i a l’Ajuntament de Mislata per fer possible any darrere d’any aquesta activitat als col·legis de Mislata.

 

Related posts