Plantar un arbre és una de les accions més importants que podem dur a terme per a frenar l’augment del diòxid de carboni en l’atmosfera, a més de col·laborar per a reforestar i recuperar espais naturals degradats o devastats.

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre a la Comunitat i el Dia Internacional dels Boscos, l’alumnat de primer i segon de Primària ha anat a plantar un arbre, en el C/ de la Cruz Roja (davant del Centre Social La Fàbrica), contribuint a millorar l’entorn natural de la zona. D’aquesta manera, les xiquetes i xiquets podran anar amb les seues famílies a veure i cuidar l’arbre plantat col·lectivament cada vegada que consideren.

Hem gaudit d’una estona molt interessant i divertida. Participant en aquesta activitat promoguda per l’Ajuntament de Mislata i Nemasa, remarquem la importància d’educar en valors respectuosos amb el medi ambient des de l’escola.

A més, hem participat en el concurs de microrelats il·lustrats: “Allò que conten les fulles” i l’alumnat de 1r de Primària de l’escola ha sigut un dels tres guanyadors entre tots els col·legis participants. El dimarts 12 d’abril, representants de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Mislata i de Nemasa han passat per classe per a fer lliurament del premi.

 

Related posts