Els alumnes de primer curs de cicles han començat a produir en el taller de producció diferents articles dins de les activitats previstes en el nostre Projecte d’Innovació i Investigació Educativa. En la primera fase estan fabricant bosses, motxilles i moneders de tela, fabricats amb materials reciclats majoritàriament.  

Aquests productes es posaran a la venda. Al final d’aquest trimestre es realitzarà un mercat solidari en Mislata. Una part dels beneficis obtesos la destinaran a una organització humanitària de la ciutat.  

Amb aquest projecte es fomenta  l’emprenedoria, s’impulsa la iniciativa i la  capacitat d’aprendre a aprendre d’una manera autònoma i es posen en pràctica els valors educatius del nostre Centre: inclusió, treball en equip, esforç, autonomia, independència, democràcia, sostenibilitat i compromís amb la comunitat. 

També s’implementaran alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, els ODS. 

Related posts