Després de dos anys sense poder realitzar mobilitats, aquest curs, tres alumnes de segon de CCFF de Gestió Administrativa estan gaudint de la beca Erasmus+ del nostre projecte “Noves oportunitats de formació i ocupació a Europa”.

Aquestes beques els permeten realitzar les pràctiques en una empresa de Barcelos, una ciutat situada a la regió de Minho, en el nord de Portugal, a 60 quilòmetres de Oporto.

Aquesta setmana, les tres alumnes acompanyades de les docents s’han desplaçat fins allí per a realitzar un període de formació i observació, Job-Shadowing. Les pràctiques tindran una duració de 380 hores, per la qual cosa passaran tres mesos a Portugal. Per a això, totes les despeses que puguen sorgir seran coberts per la quantia de la beca Erasmus+: viatges, desplaçaments, allotjament, manutenció i assegurança.

Related posts