Durant la setmana passada vam tindre dos visites molt importants, en les que els nostres alumnes van poder aprendre els valors de l’esport i conèixer les històries dels herois olímpics de tots els temps i també els esforços i recompenses dels nostres atletes olímpics.

Vam obrir la setmana el passat dilluns amb l’activitat de “Tots Olímpics”, amb la qual els nostres alumnes de 5è i 6è van poder conèixer el món de les olimpíades i també pogueren gaudir amb la presencia de dos olímpics espanyols, la jugadora de handbol Montse Puche i el tirador de esgrima Javier Garcia Delgado. Tots dos ens van contar moltes anècdotes i vivències de la seua vida d’esportistes.

Després va arribar el torn dels nostres alumnes de tercer de primària, amb el conta contes, “Herois Olímpics”, on a través del teatre van poder conèixer moltes histories del olimpisme, els seus grans herois i les seues anècdotes.

“Un dia inoblidable per a ells”

L’agraïment més sincer al Comitè Olímpic Espanyol i a la Fundació Trinidad Alfonso per fer possible aquestes activitats tan enriquidores per a tots.

 

Related posts