A partir de la metodologia flipped class room hem començat a desenvolupar el nostre projecte dels planetes. Interactuant amb les característiques fonamentals del Sistema Solar a través del joc i les activitats lúdiques, hem provocat il·lusió i interès en els nostres alumnes i alumnes per aconseguir un aprenentatge significatiu.

Hem treballat els planetes: forma, color, grandària, temperatura, ordre segons la seua posició respecte al Sol,…etc. A mes dels moviments de la Terra: translació y rotació i les fases de la lluna.

Partint de les inquietuds dels nostres alumnes hem treballat professions relacionades amb l’espai, com la dels i les astronautes. Així com la dels i les científiques, que investiguen i exploren l’univers i que aquesta de tanta actualitat pel llançament del robot Perseverance a Mart.

Als tres nivells d’Infantil, hem dut la temàtica del nostre projecte a les sessions de psicomotricitat, expressió artística i a l’àrea d’introducció a la llengua anglesa.

En 1r y 2n de Primària hem treballat coordinadament amb els especialistes, realitzant diferents activitats en totes les àrees. Les alumnes i els alumnes han creat un conte en valencià relacionat amb el Sistema Solar i hem treballat la comprensió lectora de diverses formes.

Les famílies han mostrat una gran implicació i entusiasme; han col·laborat majoritàriament tant amb activitats plàstiques, elaborant multitud de recursos, com amb la participació mitjançant les TICS, aconseguint un èxit total en aquest projecte.

Related posts