El divendres 11 de desembre va tindre lloc la XIII Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei Càceres 2020. Aquesta iniciativa ha sigut promoguda per la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei, Edebé i el Ministeri d’Educació i Formació Professional, i acollida en aquesta edició per l’Ajuntament de Càceres. A causa de la Covid-19 la seua modalitat ha estat en línia.

En el marc de la Trobada s’han entregat els Premis Aprenentatge Servei 2020.

En ells, ha resultat premiat com a Projecte Finalista el nostre projecte “Aprenem amb l’entorn fent comunitat”. Aquest projecte desenvolupat per l’alumnat de l’ESO durant el curs 2019-2020 va haver de reinventar-se i adaptar-se a partir del mes de març a les circumstàncies extraordinàries del confinament.

No obstant això, la resiliència i la constància de l’alumnat i el professorat participants no sols van permetre culminar-lo, sinó que també han fet possible aquest reconeixement.

ENHORABONA… I SEGUIM!

Related posts