Per primera vegada l’escola participarà a l’edició d’enguany de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe). Per això, podem compartir la il·lusió de saber que el Book tràiler de 6è de Primària amb què l’escola participarà el tenim en Youtube!

En aquests moments, estem en fase de votacions per aconseguir un dels PREMIS DEL PÚBLIC d’aquesta edició de la MiCe.

Com es pot participar? És molt fàcil!
Simplement has de visualitzar el nostre Book tràiler. Cada visualització que Youtube considere vàlida suma per a atorgar el Premi del Públic en cada categoria. Les condicions de Youtube per a considerar com a vàlida una visualització són:
  • Visualitzar el Book tràiler completament.
  • I si vols repetir, sàpigues que entre cada visualització d’un mateix usuari ha de passar un temps (un dia o dos)
Moltíssimes gràcies pel vostre suport, i esperem que el Book tràiler vos agrade.

Related posts