El passat divendres 17 de maig, a les 17:30 hores, es celebrà un acte de lliurament de premis de les diverses olimpíades que organitza la Universitat de València, a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

Vaig tindre la sort de ser convidat pel meu resultat en la Olimpíada de Matemàtiques d’enguany. L’esdeveniment va començar amb el discurs d’un presentador d’allò més eloqüent parlant de la Universitat de València, que després de soltar la línia: “Pot ser que penseu que açò és algun tipus de publicitat encoberta… però que va; és una publicitat molt directa”, em deixà completament aclaparat. Continuàrem amb els discursos de les tres autoritats universitàries que havien assistit i el lliurament de diplomes. Finalment, ens quedarem parlant una estona durant el refrigeri posterior i vaig acabar la vesprada amb molt bon sabor de boca.

-Leonardo Costa Lesage-

 

Related posts