La nostra alumna Abigail Rojas Roca del Cicle Formatiu “Gestió Administrativa”, està gaudint d’una beca de mobilitat a Lisboa, participant així en un projecte Erasmus+ de l’Ajuntament de Mislata, pertanyent a la Xarxa FP.

Gràcies a aquest projecte, Abigail està realitzant pràctiques administratives en la Cámara Municipal de Lisboa (Lisbon Council) , durant 3 mesos.

Aquestes pràctiques estan permetent a la nostra alumna millorar la seua competència lingüística, al mateix temps que li permeten tindre un primer contacte amb la realitat professional, millorar el seu currículum i incrementar les seues possibilitats d’accedir al mercat laboral.

I sense oblidar-nos de l’àmbit personal, aquesta experiència està permetent a Abigail conéixer una altra cultura, altres costums i el que és molt important, fer nous amics.

Related posts