Un any més, alumnes i professors del Cicle Formatiu “Gestió Administrativa” han participat en un projecte Erasmus + “Noves oportunitats de formació i treball a Europa”.
Gràcies a aquest projecte, els alumnes Alejandro Alarcón i George Tobosaru, realitzaran les seues pràctiques d’administratiu en Bergerac (França), durant 3 mesos.
Aquestes mobilitats els permeten tindre un primer contacte amb la realitat professional, la qual cosa els donarà un valor afegit al seu currículum facilitant-los la inserció laboral en finalitzar els seus estudis, a més de perfeccionar la seua competència lingüística.
És una oportunitat única de viure una experiència inoblidable que els marcarà durant tota la seua vida.
Les professores Ángela, Mª Cruz i Elena, han realitzat una mobilitat Erasmus +, durant una setmana en la mateixa ciutat. La mobilitat els ha permés millorar la seua competència lingüística, aprendre nous enfocaments metodològics i observar el que fa un centre soci que treballa especialment bé en el camp del job shadowing.

Related posts