L’alumnat de 4t d´ESO participa en el projecte proposat per l’ ONG Intermón Oxfam. 

La proposta educativa per part de l’ ONG consisteix en un programa d’activitats, tant per el professorat com per el alumnat, que treballa amb les diferencies culturals, econòmiques i socials que hi ha entre els països del món.  Aquest any, els temes treballats són els drets socials i fiscalitat justa.

Plantejat com un joc de rol online, fica a l´alumnat en una situació de desigualtat, total envers persones riques i persones pobres, onel 1% de la població es qui posseeix tota la riquesa del món. Partint d’aquesta base, els alumnes de filosofia han de cercar solucions als problemes plantejats mitjançant una plataforma online on es pugen finalment les conclusions dels estudiants i on les comparteixen amb alumnes de altres instituts de tot el món. 

Related posts

Leave a Comment