Ja ha començat la competició d’escacs en secundària. Les preeliminatòries, la repesca i la fase final ens portaran fins a poc abans de falles. Es juga amb rellotge y el temps límit per a cada un dels participants de deu minuts. L’estratègia, rapidesa mental i gestió del temps compten des del primer segon. La gran final es jugarà, com en les edicions anteriors, en el pati amb el joc d’escacs gegant projecte de Tecnologia realitzat per primer de l’ESO durant el curs 2013-14.

Per a després de falles ja tenim també preparada la competició de pingpong, sobre una taula dissenyada i fabricada pels alumnes de primer d’ESO en l’assignatura de Tecnologia durant el pasat curs. Esta competició amb els seus preeliminatòries i fase final ens portarà ja fins al final.

Molta sort a tots els participants!

Related posts

Leave a Comment