El passat dimecres 21 de novembre, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO assistiren a l’activitat educativa que organitzava el Palau de la Música de València que tenia com a titol “Moby Dick, el mal amor”.

“Moby Dick, el mal amor” surgeix com a resposta davant els signes alarmants d’actes masclistes contra la dona que vivim en la societat actual. Malgrat  les polítiques educatives i de concienciació social en matèria d’igualtat, cada dia apareixen en els mitjans de comunicació notícies relacionades amb la violència de gènere.

Per a col·laborar en els plans d’acció contra la violència de gènere i en la detecció d’actes micro masclistes, Toni Aparisi crea esta obra a fi de portar a escena i mostrar com evoluciona una relació fins convertir-se en violència contra la dona.

Mitjançant la fusió de diverses arts (música, dança, teatre, pintura, vestuari) l’alumnat va tindre l’oportunitat de concienciar-se de la realitat actual de la nostra societat, amb l’objectiu principal d’invitar-lo a la reflexió per a que els centres educatius com el col·legi Santa Cruz siguen un element dinamitzador que millore el dia a dia de totes les persones.

Related posts

Leave a Comment