EL PRESIDENT DE LA UCEV, MEMBRE DEL CONSELL SOCIAL DE LES LLENGÜES EN REPRESENTACIÓ DE L’ECONOMIA SOCIAL

  • Amb aquest nomenament, la UCEV considera que s’ha valorat la labor de les cooperatives d’ensenyament com a centres educatius pioners en l’ensenyament de la llengua i la cultura valencianes, així com pel seu compromís continu per fomentar entre l’alumnat una actitud general d’estima i de respecte cap a les llengües.

23/11/2018. El President de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV), Miquel Ruiz, ha participat aquest matí en la sessió constitutiva del Consell Social de les Llengües, que ha tingut lloc al Refetor del Monestir de Santa Maria de la Valldigna, coincidint amb el 35è Aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià. Hui s’ha publicat en el DOGV la designació de Miquel Ruiz com a vocal de l’economia social en aquest Consell.

En la composició del Consell es preveu el nomenament de membres triats entre persones o representants d’entitats que hagen destacat per la seua contribució a la normalització lingüística procedents de diversos àmbits i, així mateix, el Decret de creació del Consell, publicat al juny, preveia el nomenament d’un vocal provinent de l’àmbit de l’economia social.

“Des d’aquest nou espai de participació que com a cooperativisme hem aconseguit desitgem contribuir a enriquir els treballs del Consell Social dels Llengües i, al mateix temps, esperem ajudar a reforçar la consideració sobre el compromís de l’economia social amb la societat valenciana i els seus òrgans de participació i representació”, ha manifestat el president de la UCEV.

 

*Dpto. Comunicació *UCEV: Ana Real  *Tel: 676 69 06 79

comunicacio@ucev.coop

Related posts

Leave a Comment