El passat dimecres 14 de novembre, va tindre lloc una reunió informativa sobre el funcionament del servei de menjador de l’escola i el paper de l’alimentació en l’educació dels xiquets/es. Javier Hernández, representant d’Aramark, empresa que proveeix del càtering al col·legi, ens parlà de la importància de una alimentació equilibrada i saludable;  va tractar temes molt interessants com l’elaboració del menú escolar, procedència dels aliments  i la seua qualitat, entre d’altres. Al finalitzar, es van resoldre dubtes dels pares i mares assistents.

A la pàgina web d’Aramark: https://www.elgustodecrecer.es/ hi ha molta informació interessant: el menú, jocs, contes, idees per al sopar tenint en compte el menú del dia, i moltes altres indicacions.

A més podeu descarregar-vos l’App el gusto de crecer.

Moltes gràcies per la vostra assistència.

Related posts

Leave a Comment