L’escola és un centre educatiu que, des del curs 2016-2017, està en contacte amb Ashoka.

Ashoka és una xarxa mundial d’emprenedors socials. Una organització global sense fins lucratius que lidera una aposta per la innovació en l’àmbit educatiu. Ashoka treballa per aconseguir que l’empatia, el treball en equip, el lideratge o la creativitat tinguen el mateix pes en l’educació que les competències acadèmiques tradicionals.

Com a resultat de la col·laboració de l’escola amb Ashoka, personal d’aquesta entitat va visitar el centre amb l’objectiu de conèixer-ne el projecte educatiu. Durant aquella visita es van gravar diferents moments de la vida del centre i es van fer diverses entrevistes a fi d’editar un documental sobre el nostre projecte educatiu. Un documental en què la nostra comunitat educativa seria protagonista

Ashoka ens ha manifestat que vol continuar comptant amb nosaltres com a centre educatiu seleccionat per ser una Escola que Inspira.

Ací teniu l’enllaç a l’apartat de la web d’Ashoka en què apareixen aquestes escoles:

http://spain.ashoka.org/educacion-changemaker/escuelas-changemaker/escuelas-que-inspiran/

I aquest és el documental que, arran de la visita, Ashoka ha editat per presentar l’escola:

https://youtu.be/D9383WihhNI

ENHORABONA a tots (alumnat, professorat, famílies i entitats col·laboradores) per fer realitat dia a dia aquest projecte educatiu inspirador.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j6Y2Cg7dZX8]

Related posts

Leave a Comment