El passat dilluns 16 d’abril, els alumnes seleccionats per a formar part del Projecte Erasmus+ d’Educació Secundària “Put Yourself in my Shoes”, iniciaren el seu període de mobilitat a Lentini a Sicília (Itàlia). Estan convivint amb alumnes del país del destí per a treballar conjuntament amb entitats que treballen amb col·lectius desfavorits, principalment amb persones refugiades. L’objectiu és despertar en els estudiants l’empatia, tolerància i respecte cap a altres cultures, permetent així, que es desenvolupe el seu esperit solidari.

Tres professors implicats en el projecte han sigut els responsables d’acompanyar els nostres alumnes i garantir el bon desenvolupament del programa. Romandran en el país fins al pròxim diumenge 22 i es seguirà duent a terme fins al proper any 2019.

En octubre està previst un segon fluix de mobilitats, on els alumnes d’Itàlia i Portugal, visitaran el nostre país i seran acollits per famílies del centre per a continuar compartint experiències i complir amb els objectius establerts.

 

 

Related posts

Leave a Comment